Lansarea colecției Pandora Shine

     Pentru că sunt fan Pandora, am bijuterii de la ei și de asemenea cont pe site, ocazie cu care am aflat de noua lansare, m-am dus să vad în premieră noile și minunatele giuvaieruri.

   Noua colecție Pandora Shine povestește despre dragostea inspirată de albine, despre mierea strălucitoare de culoarea aurului, ce aduce o eleganță desăvârșită prin bujuterii-capodoperă, gata sa fie purtate chiar și de cele mai pretențioase colecționare.



    Minunatele talismane, inele, brățări și cercei din argint 925, placate cu aur de 18k, iau forma stupului, a picăturii de miere a inimilor și bilelor atent lucrate și manual finisate, ca nu în ultimul rând să regăsim și figura protagonistei-vedetă, albina.
       Pline de stralucire și simbolizând multă iubire, aceste piese reprezintă cadouri autentice pentru momente cu adevarat deosebite!



    Doar în această colecție, sunt și câteva charm-uri în ediție limitată așa că este bine să mergeți și să le admirați personal, pentru a le descoperi.
                                                         


Primăvara 2018 aduce în premieră și o nouă serie de brățări deosebite, brățara Pandora Moments Glisantă fiind o nouă reinterpretare a brățării clasice, având o închizătoare contemporană de tip bolo.
 
  Lansarea a avut loc în magazinul concept Pandora din Mall Afi Cotroceni, unde, pe lângă această strălucitoare gamă, vor fi aduse și noile colecții :“Natura Vrajită” și “Gloria Coroanei” disponibile în mai multe nuanțe metalice aurii, argintii și roz-aurii.



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Scrisoare către bărbatul visurilor mele

Tu îți plimbi copilul într-un sistem de purtare sănătos?